Live_Your_Dream.jpg
 

Maak gebruik van onze garantie en word een betere speler, zonder meer tijd kwijt te zijn. Zelfs als je de hoop bijna hebt opgegeven…

“Het succesmodel is eigenlijk heel erg simpel. Uw droomhandicap wordt door ons gegarandeerd.”

Naar je droomhandicap

Je wilt dolgraag naar een bepaalde handicap toe en je bent bereid om daar écht voor te gaan? Laat het mij meteen weten, want dan kom je mogelijk in aanmerking voor deelname aan ons trainingsprogramma ‘Naar je droomhandicap’.

Na een persoonlijke intake vooraf en een baananalyse - op de golfbaan - doen we jou een voorstel tot onbeperkte begeleiding totdat je jouw droomhandicap hebt bereikt, voor één vast bedrag.

Als we jou toelaten tot het programma krijg je dus een commitment van ons om jou naar jouw droomhandicap te coachen, whatever it takes, hoe lang het ook duurt. In ruil daarvoor vragen we natuurlijk ook om commitment van jou. De intake is onder meer bedoeld om in te schatten of je die commitment ook kan en wilt geven.

Na aanmelding kom je eerst op een wachtlijst. We hanteren een wachtlijst, niet alleen omdat ik slechts een beperkt aantal spelers persoonlijk kan begeleiden, maar ook omdat we het belangrijk vinden dat jij je comfortabel voelt bij zo’n commitment. Zodra je op deze wachtlijst staat, kan het 1 tot 2 weken duren voordat er een opening komt en we je uitnodigen voor de intake.

Ben jij een commitment waard en heb je interesse gekregen in jouw mogelijkheden?

Meld je dan meteen aan…