Heb jij controle over jouw golfspel?

Alle trainingen die je hier ziet zijn ontwikkeld om jou de volledige controle te geven over je golfspel. Leer waarom de bal kort of ver gaat, scheef of recht en in de hole of in de waterhindernis. We geven jou alle kennis & vaardigheden die je nodig hebt om jouw golfspel op een niveau te krijgen waar je van droomt!

 
photo-1433800771917-8edb17f2ce64.jpeg

Privé-trainingen

Short-game expert
(4 privé-trainingen - €249,-)

Ben jij de baas over je korte spel, of is het korte spel de baas over jou...?

 • Leer het verschil tussen technisch en intuïtief putten.
 • Ontdek de techniek waarmee je vanuit alle liggingen kunt chippen.
 • Geen vlag is meer veilig met deze three-step pitch.
 • Wordt vanuit de bunker net zo nauwkeurig als Phil Mickelson. 

Tourtempo expert
(4 privé-trainingen - €249,-)

Ontdek jouw eigen persoonlijke swingtempo en sla niet alleen verder en rechter, maar ook constanter.

 • In drie trainingen voor het korte spel en één training voor jouw lange spel leer je de bal dichter bij de hole te slaan.
 • John Novosel jr. werd hier bekend mee, jij wordt er een betere speler van!
 

APK expert
(4 privé-trainingen - €249,-)

De APK keuring voor je golfswing. Pleeg vanaf nu jouw eigen onderhoud. Geen tips & trucjes meer nodig...

 • In drie trainingen leer je wat de top-10 meest gemaakte fouten zijn, leer jij ze herkennen en je leert ze op te lossen voordat ze echt schade aan gaan richten.
 • In de vierde training leer je werken met de ideale trainingsopbouw.
iStock_7501868_MEDIUM.jpg

Ballflight expert
(4 privé-trainingen - €249,-)

Ook zo onder de indruk van de tourpro's en hun controle over de balvlucht? Leer het nu zelf...

 • In drie trainingen leer je alle balvluchten te slaan.
 • Dacht je dat je daar verschillende swings voor nodig had? Nee, hoor. Gewoon één swing voor alle mogelijkheden. Wel zo makkelijk toch?
 • In de vierde training leer je werken met de ideale trainingsopbouw.

Heb jij interesse in een combinatie van bovenstaande privé-trainingen? Laat ons dit weten en ontvang een voorstel waar je geen 'nee' tegen kan zeggen!


 

Breng jouw spel naar het volgende niveau...

Custom-fit expert

Na een intakegesprek en een baananalyse brengen we jouw spel volledig in kaart. Hiermee wordt duidelijk wat de punten van aandacht zijn waar we vervolgens mee aan de gang gaan. Het gehele programma zal draaien om de meest belangrijke aspecten die jouw spel naar grote hoogtes zal brengen. Wil je verder slaan? Wil je rechter slaan? Wil je constanter slaan? Dan is dit bij uitstek het meest geschikte programma dat we, volledig gepersonaliseerd, in elkaar zullen zetten voor jou. Sneller vooruitgang, efficiënter trainen en effectiever leren scoren staan voorop. Durf jij het aan? Nu gratis intake en baananalyse!

1801296_10153873265520014_1555219972_o-2.jpg

Iron-Shirt expert

Al duizenden jaren wordt er in het verre oosten getraind volgens deze principes. Niet langer worden lichaam en geest gescheiden van elkaar maar vloeien ze samen in één 'totaal-training'. Na deze trainingen ben je een gelukkiger golfer, ben je technisch kundiger, mentaal sterker en kan je elke (stressvolle) situatie aan. True Practice Fundamentals, Putting Fundamentals en FundaMentals ;) staan klaar om van jou een golfer te maken waar je tot nu toe alleen maar van hebt kunnen dromen. Ben jij het zat om niet verder te komen? Wil jij grote stappen maken en je droom waarmaken? Bekijk hier de (online)trainingen.                  

 

VIP trainingsreis (alleen op uitnodiging)

Wil jij in korte tijd een explosieve vooruitgang ervaren? Ben jij bereid om een week lang intensief en onder professionele begeleiding te trainen en te spelen als tourprofessionals? Ervaar wat er gebeurt als je eeuwenoude krijgskunst toevoegt aan de golfsport en maak kennis met een rijke verzameling in de westerse golfwereld vrijwel onbekende technieken en trainingsprincipes en ontdek hoe goed jij kunt worden. Elk jaar organiseren we met een exclusieve groep vooruitstrevende PGA professionals deze mogelijkheid om ontzag te kweken onder jouw golfmaatjes.

 

Zie je door alle bomen de green niet meer? Stuur ons een bericht en we helpen jou meteen!


 
iStock_52896378_MEDIUM_golf.jpg
 

Jij bent slechts één stap verwijderd van een revolutionaire golfervaring. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!